Cene Pravljenja dredova

Cene za pravljenje, nadograđivanje i popravku dredova

Cene su individualne zbog različitih tipova kose kao i želje. Cenu formiram u odnosu na procenjeno vreme potrebno za tretman.
Ovde prikazane cene služe samo za orjentaciju.

Ako te zanima tačna cena, potrebno je da me kontaktiraš, pošalješ fotografiju sa trenutnom dužinom kose i fotografiju dredova kakve želiš, a ja ću ti odgovoriti u najkraćem roku.


Cena Pravljenja Dredova od tvoje kose :

U svakom polju možeš da vidiš pored cene, okvirnu debljinu dreda kao i broj komada. To naravno varira od gustine kose i debljine dlake.Cena Nadogradnje Dredova :

U cenu nadogradnje uračunata je kosa i moj rad. Ja koristim najkvalitetniju kosu za nadogradnju na tržištu, ukoliko želiš ti da doneseš kosu cena je naravno manja.

Cena-nadogradnje-dredova-sa-pravom-kosom

Nadogradnja sa PRIRODNOM kosom

Dredovi debljine 1cm
30cm nadograđenog dreda
do 45 komada
12-16 sati rada
Cena-nadogradnje-dredova-sa-vestackom-kosom

Nadogradnja sa VEŠTAČKOM kosom

Dredovi debljine 1cm
40cm nadograđenog dreda
do 50 komada
12-16 sati rada

Nadogradnja može da se radi i u drugim oblicima. Delimična nadogradnja, produžavanje dredova, udebljanje dredova...
Možeš da pogledaš ovde detaljnije o nadogradnji dredova.

Cena Popravke Dredova :

Podrazumeva razdvajanje dredova u korenu ukoliko su spojeni. Uheklavanje svih dlačica koje su ispale. I uvlačenja krajeva ukoliko je potrebno.

150

Ovo je cena za popravku dredova koji nisu u jako lošem stanju. Pod ovim se podrazumeva razdvajanje dredova u korenu ukoliko su spojeni. Heklanje od korena do kraja kako bi se uvukle sve dlačice koje su ispale. I uvlačenja svih krajeva ukoliko je potrebno.

Postupak prepravke dredova podrazumeva prepavljanje dredova koji su u jako lošem stanju. Ako se dugo ne vodi računa o dredovima uglavnom dolazi do spajanja velikog broja dredova u korenu koji kada nastavi tako da raste postaje veliki problem za kasnije razdvajanje. Što su dredovi tanji teže ih je razdvojiti ukoliko se tako spoje. Uglavnom svaki takav slučaj je poseban tako da za određivanje precizne cene moram da znam tačno stanje dredova.