Dredovi kakve želim

Dredovi kakve želim su na ovoj slici, a moja dužina kose se vidi na drugoj. Kolika bi cena bila da se uradi nadogradnja sa prirodnom kosom ?

Marta

 
Nazad-na-postNazad-na-postON

 

Čini mi se da je tvoja kosa gušća od njene , tako da bi verovatno bilo više dredova ove debljine. Ili barem na ovoj fotografiji tako izgleda.

Nadograđujem dredove tako što napravim prvo dred od tvoje kose od korena do nekih 10-15cm od kraja i onda zajedno sa tvojom kosom mrsim i kosu od dreda za nadogradnju koji sam prethodno spremio. Tako da ne može da dođe do kidanja dreda na spoju i naravno prelaz se potpuno ne primećuje. Kosa se prodaje u duzinama od 50cm, 60cm i 70cm. Cena prave kose od 50cm je 350€ . A mislim da ti nije potrebna duža kosa jer bi ova sigurno bila preko celih leđa.

Za ruke bih ti naplatio 200e. Znači ukupna cena bi bila 550€ za nadogradnju od 50cm dužine i nekih 50kom dredova te debljine kao sa slike.

Veštačka kosa je dosta jeftinija, oko 70e , ali bih za ruke naplatio nešto više, jer više vremena ode na pravljenje pa bi ti ukupna cena za nadogradnju veštačkih dredova bila 300€. Ona ne može da se farba, malo se više presijava na suncu, pa se razlika primećuje između tvojih i nadograđenih dredova i mogu da traju 2-3 god max. Posle toga , nit kreće postepeno da puca od pranja kose, vezivanja, sunca i ostalih spoljnih faktora, pa više ne izgledaju ok.

Ako te zanimaju još neki detalji, možeš da pogledaš ovde, ili me pitaj slobodno.